A+ A A-

Wellnessbon

cadeaukaartidee wellnessbon sauna wellness spa manicure online bestellen 1Wellnessbon HIER Online Kopen...

Wellnessbon: Hét beauty, gezondheid en ontspanning's cadeau voor volop genieten!
Verras met een Wellnessbon en de gelukkige beleeft een heerlijke wellness & beauty verwendag, beleef yoga of een ontspannen sauna bezoek. Geniet van (h)eerlijk eten bij een biologisch restaurant. Deze wellness cadeaubon heeft ook keuze uit: natuurlijke verzorgingsproducten, cadeaupakketten & restwaarde wellness kadobon schenken aan een goed doel.

 Wellnessbon HIER Bestellen..Verras met de Wellnessbon of Verwen Jezelf met deze Cadeaubon voor Sauna Bezoek, Wellness & Spa, Schoonheidsbehandeling, Manicure, Lekker Eten, Goede Doelen, Massage & Floating met de Wellnessbon van Green Wellness. Wellnessbon LEES MEER...

Bestellen & Verzenden

Wellnessbon Bedragen, Waarde & Tegoed HIER Bestellen... Wellnessbon bedragen: € 10,- t/m € 250,-
Combineren meerdere Wellnessbon waardes mogelijk.
 Wellnessbon HIER Bestellen, Verzending per Post... Verzendkosten per post: € 3,75 inclusief cadeaubox.
Verzending: voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden of op andere dag als gewenst.
Wellnessbon Cadeaubon HIER Bestellen, Verzending Direct per Email... Verzendkosten digitaal: gratis
Verzending naar ontvanger: direct verzonden of op aangegeven dag.
 Wellnessbon HIER Bestellen, Verzending per Email , Zelf printen & Direct Cadeau Geven... Verzending digitaal: direct in mailbox, zelf printen & direct geven.

Bezoek Wellnessbon Website

Meer info

Heerlijk een beauty & wellness arrangement, een ontspannend cadeau voor een ander maar ook voor jezelf!

Met de Wellnessbon kan de gelukkige ontvanger zelf kiezen uit sauna arrangementen, spa & beauty verwendag, manicure & pedicure, gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling & massage, floating en een heerlijke lunch & diner. Voor wellness thuis zijn er vele producten als aroma therapie, sauna & badproducten, persoonlijke verzorging, stoombad geuren, Fresh Air en cadeaupakketen.

De Wellnessbon kan, naast digitaal als last minute cadeau, bij de ontvanger per post bezorgd worden in een mooie cadeaubox en een persoonlijke tekst op door jezelf aangegeven dag.

De Wellnessbon kan in meerdere keren besteed worden, de restwaarde blijft staan op de boncode. Is het bedrag van de bestelling hoger dan de wellness cadeaubon waarde, dan kun je het verschil bijbetalen.

De restwaarde van de Wellnessbon kan eventueel geschonken worden aan een goed doel. Bepaal zelf welk bedrag je wilt doneren. Je kunt de donatie ook over meerdere doelen als Warchild, Unicef & Ronald McDonald Kinderfonds verdelen. Je ontvangt een bedank email voor je donatie.

Last Minute

Wellnessbon last minute cadeaubon

Naast dat de Wellnessbon in een mooie cadeaubox per post verzonden kan worden, kan de Wellnessbon in een mooi vormgegeven print direct per email naar de gever verzonden worden, zelf printen en direct geven. De Wellness cadeaubon kan ook direct of op een aangegeven dag per email naar de ontvanger verzonden worden in een originele cadeau-mail.

Personaliseer

Wellnessbon personaliseren: Geef de gelukkige ontvanger van de Wellnessbon een persoonlijke boodschap mee om te feliciteren, om te bedanken of zomaar omdat het een goede vriend(in) is.

Bij alle 3 de bezorgopties kun je een eigen tekst toevoegen aan de wellness cadeaubon.

De Wellnessbon cadeaubox wordt mooi verpakt per post verzonden met een eigen gezellig bericht. Als last minute cadeau wordt de Wellnessbon in een mooi vormgegeven print met persoonlijke tekst per email digitaal verstuurd, welke je direct kunt printen en zelf geven. Je kunt de Wellnessbon ook direct digitaal per originele cadeau-email laten verzenden naar de ontvanger met een eigen boodschap.

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!