A+ A A-

Pathé Thuis

 Pathé Thuis Cadeaukaart Idee?! Verras met Film Kijken Thuis, met Keuze uit 2.000 Films van Actie, Comedy, Fantasy met Pathé Thuis. Bestel HIER Direct uw Digitale Pathé Thuis Cadeaubon Vanaf 4,99 euro  Digitale Pathé Thuis Online Bestellen...het Film Cadeau

Pathé Thuis, hèt film cadeau voor iedereen!
Met digitale Pathé Thuis kan de gelukkige ontvanger kiezen uit 2.000 films om lekker thuis te kijken op tablets, game consoles, smart TV en PC/laptop. Van actie, comedy, romantiek, familiefilms tot fantasy: de nieuwste films, net uit de bioscoop heb je als eerste in huis. Gratis filmpje pakken thuis!

 Digitale Pathé Thuis Online Bestellen...het Film Cadeau  Pathé Thuis Cadeaukaart Idee?! Verras met Film Kijken Thuis, met Keuze uit 2.000 Films van Actie, Comedy, Fantasy met Pathé Thuis. Bestel HIER Direct uw Digitale Pathé Thuis Cadeaubon Vanaf 4,99 euro

 

Bestellen & Verzenden

 Pathé Thuis Bedragen, Waarde & Tegoed Online Bestellen... Pathé Thuis bedragen: van € 4,99 (1 film) en € 9,99 (2 films)
 Pathé Thuis HIER Bestellen, Verzending Direct per Email... Verzendkosten digitaal: Gratis
Verzending digitaal: binnen paar minuten zit de code in de mailbox van jezelf of de gelukkige ontvanger. Op een andere gewenste datum laten openen door de ontvanger mogelijk.

Bezoek HEMA Website voor Pathé Thuis

 

Meer info

Lekker thuis naar de film, bakje popcorn erbij en dat zonder van de bank af te komen! Gratis films huren: Pathé Thuis is hèt perfecte cadeau voor de ware filmliefhebber.

Houdt de gelukkige krijger van actie, thriller, romantiek, comedy, kinderfilm, familiefilm, drama, horror, art house, animatie, tekenfilm, avontuur of familiefilms, het maakt niet uit. De nieuwste films net uit de bioscoop kun je bekijken met de digitale Pathé Thuis cadeaubon. Je kunt kijken waar en wanneer je wil op tablets, game consoles, smart TV en PC/laptop. Pathé Thuis heeft een filmaanbod van 2.000 films en wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe titels. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

Informatie: De Pathé Thuis is 1 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en op elk moment inwisselbaar. Na bestelling en betaling krijg jij of de gelukkige krijger binnen een paar minuten een code per email opgestuurd. De code geeft recht op 1 film (bij 4,99 euro) of 2 films (bij 9,99 euro). Na starten van de film is hij 48 uur beschikbaar.

De Pathé Thuis cadeaukaart geeft uren kijkplezier aan jong en oud, van kinderen, opa en oma, vader en moeder tot vriend en vriendin en een fijne collega en buurman of vrouw. Gewoon om even te bedanken, beterschap wensen, of feliciteren met een verjaardag, nieuwe baan en woning. En met de feestdagen is de digitale Pathé Thuis een perfect cadeau voor gratis films huren met Sinterklaas en Kerst.

Last Minute

Digitale Pathé Thuis: perfect last minute cadeau als je vandaag naar een feestje of verjaardag gaat en de ontvanger is gek van films. Informatie: na bestelling en betaling krijg jij of de gelukkige ontvanger binnen een paar minuten een code via de email.

Je kunt deze digitale Pathé Thuis cadeaukaart volop personaliseren om er een passend en sfeervol e-cadeau van te maken.

 

Personaliseer

Persoonlijke Pathé Thuis cadeau geven: Dit last minute cadeau voor uren filmplezier kun je helemaal digitaal personaliseren en feestelijk verpakken.

Kies een thema als ‘Gefeliciteerd’ voor een verjaardag, geslaagd, beterschap of huwelijk ‘Veel liefs’ als bedankje, romantisch ‘Verliefd maar ook blanco voor ieder gewenst moment. Maak je verpakking: schrijf een eigen tekst voor op het label. Kies uit 10 soorten cadeaupapier en 5 kleuren voor de strik. Voeg een persoonlijk bericht toe en een sfeervol muziekje. Ook een foto kun je uploaden, bekijk de preview en verstuur de digitale Pathé Thuis cadeaubon per email naar de gelukkige ontvanger.

 

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!