A+ A A-

Klus Cadeau

Klus Cadeau Cadeaukaart Idee?! Verras de doe-het-zelver met een Handige Digitale Kluskaart voor Honderden Bouwmarkten van Hornbach, Praxis, Hubo en Multimate. Bestel HIER Snel uw Digitale Klus Cadeau Cadeaubon & Cadeaukaart; Digitale KLUS Cadeau HIER Bestellen…

KLUS Cadeau, het last minute cadeau voor de echte klusser, bij verhuizing, samenwonen en voor alle huis- en tuinprojecten!
De ontvanger van de digitale KLUS cadeau kan deze echte klus cadeaukaart besteden aan het volledige assortiment bij honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in Nederland van Hornbach, Praxis, Hubo en Multimate. Ook leuk voor iemand met 2 linkerhanden!

 Klus Cadeau Direct Bestellen KLIK HIER Klus Cadeau Cadeaukaart Idee?! Verras de doe-het-zelver met een Handige Digitale Kluskaart voor Honderden Bouwmarkten van Hornbach, Praxis, Hubo en Multimate. Bestel Snel uw Digitale Klus Cadeau Cadeaubon & Cadeaukaart Vanaf 5 euro;

 

Bestellen & Verzenden

Klus Cadeau Cadeaukaart Bedragen, Waarde & Tegoed HIER Bestellen... Klus Cadeau Bedragen: vanaf € 5,-
Digitale Klus Cadeau Cadeaukaart HIER Bestellen, Verzending Direct per Email... Klus Cadeau Digitale Cadeaubon bedragen: vanaf € 5,- 
Verzending naar jezelf of naar ontvanger: binnen paar minuten of pas openen op opgegeven datum.
Klus Cadeau Cadeaubon HIER Bestellen, Verzending per Email , Zelf printen & Direct Cadeau Geven... Verzendkosten digitaal: gratis

Bezoek HEMA website voor KLUS Cadeau

 

Meer info

Nederlanders zijn altijd met hun huis bezig en zien regelmatig een bouwmarkt van binnen!

Leuker cadeau is er niet voor al die doe-het-zelvers dan een kluskaart waarmee je in honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels kunt shoppen. Met KLUS Cadeau kun je in alle winkels van Hornbach, Praxis, Hubo en Multimate terecht. De digitale KLUS Cadeaukaart laat de ontvanger kiezen uit duizenden gereedschappen, verf, sanitair, keukens maar ook woonaccessoires, meubels en spullen voor in de tuin.

Informatie: KLUS Cadeau is 2 jaar geldig na afgifte en kan in delen besteed worden in de honderden bouwmarkten en doe-het-zelf winkels in Nederland van Hornbach, Praxis, Hubo en Multimate. Neem de digitale KLUS cadeaukaart (geprint) mee naar de winkel om de artikelen mee af te rekenen. Retourneren en restitutie van de digitale KLUS cadeaubon is niet mogelijk.

Last Minute

Klus Cadeau is ook een echt last minute cadeau! Is er vandaag een feestje en heb je geen tijd of zin om te winkelen, dan is Klus Cadeau HET handigste kado voor mannen, maar ook voor bezige vrouwen.

Bestel en betaal de digitale Klus Cadeau kadobon en binnen een paar minuten heb jij of de gelukkige ontvanger de code in je mailbox. Je kunt ook aangeven op welke speciale datum de ontvanger de mail geopend kan krijgen!

Personaliseer

Persoonlijke KLUS Cadeau geven: Dit leuke last minute cadeau kun je helemaal digitaal personaliseren en feestelijk verpakken.

Kies een thema als ‘Gefeliciteerd’ voor een verjaardag, samenwonen of een nieuwe woning ‘Veel liefs’ als bedankje, romantisch ‘Verliefd voor de verliefde klusser’ maar ook blanco voor ieder gewenst moment. Maak je verpakking: schrijf een eigen tekst voor op het label. Kies uit 10 soorten cadeaupapier en 5 kleuren voor de strik. Voeg een persoonlijk bericht toe en een gezellig muziekje. Ook een foto kun je uploaden, bekijk de preview en verstuur de digitale KLUS Cadeau cadeaubon per email naar de gelukkige ontvanger.

 

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!