A+ A A-

Hema Cadeau: Blijmakers!

Hema Cadeaukaarten & Blijmakers! Hema Kadootjes voor Iedereen & Elke Gelegenheid: Verjaardag, Geboorte etc. LEES MEER… (Foto Hema  op Cadeaukaartidee.nl)

Hema Cadeaukaarten & Blijmakers

Iedere dag zijn er 44.000 jarigen in Nederland! Maar waar vind je snel een passend kadootje voor een verjaardag, een geboorte of welk moment dan ook. HEMA heeft een vrolijke oplossing voor dit nationale probleem.

Naast de Hema cadeaukaarten voor elke gelegenheid heeft Hema blijmakers, zo’n 620 kadootjes vanaf 50 cent. Zo vind je binnen vijf minuten voor iedereen een passend kadootje. Voor baby’s, jongens en meiden, voor mannen en vrouwen. Van speelgoed tot USB-sticks, van personal care tot keukenhulpjes. Zo heb je altijd volop keus uit nieuwe, verrassende kado’s.

Dat zijn de nieuwe blijmakers van HEMA, leuk om te geven én om te houden. De collectie is vanaf nu in alle HEMA filialen en online op hema.nl verkrijgbaar.

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!