A+ A A-

Facebook Cadeaukaart

Facebook Cadeaukaart Online Bestellen – Verras met de Facebook Gamekaart voor de Facebook Spelletjes Fan. Facebook Prepaidkaart met Credits voor Items Kopen in Facebook games. (Foto Facebook Cadeaukaart  op CadeaukaartIdee.nl)Facebook Gamekaart HIER Online Kopen…

Facebook Cadeaukaart, hét Facebook Cadeau!
Geef de Facebook Gamekaart cadeau aan de fervente spelletjes fan op Facebook.

Facebook Cadeaukaart HIER Online Kopen…Facebook Cadeaukaart Online Bestellen – Verras met de Facebook Gamekaart voor de Facebook Spelletjes Fan. Facebook Prepaidkaart met Credits voor Items Kopen in Facebook Games. (Foto Facebook Cadeaukaart  op CadeaukaartIdee.nl)

Bestellen & Verzenden

 Facebook Gamekaart Bedragen, Waarde & Tegoed Online Bestellen... Facebook Gamekaart bedragen: € 15,- en €20,-
 Facebook Gamekaart Online Bestellen, Verzending per Post... Verzendkosten per post: € 1,99 (Gratis vanaf € 20,-)
Verzending: binnen 2 werkdagen bezorgd.
Verzending naar ontvanger: Ander factuuradres aangeven.

Bezoek Facebook - Bart Smit Website

 

Meer info

Speelt de gelukkige ontvanger graag games op social media en vooral op Facebook, nou dan is de Facebook cadeaukaart het perfecte cadeau voor een verjaardag, om te bedanken of beterschap te wensen!

Op de Facebook giftcard staat een prepaid bedrag (€ 15,- of €20,-) waarmee de ontvanger items in zijn/haar Facebook spelletjes en apps kan kopen. Met de Facebook cadeaubon hoef je online geen persoonlijke gegevens in te voeren voor het kopen van credits.  De Facebook kaart is daarom ook geweldig voor eigen gebruik voor het kopen van add-ons als nieuwe spel items.

De Facebook credits vervallen nooit! De Facebook Gamekaart kun je gratis retourneren per post, maar ook in alle Bart Smit winkels. Veilig winkelen bij Bart Smit. De Bart Smit website heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk.

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!