A+ A A-

Cadeaubonnen aan Goede Doelen Doneren

Ongebruikte Cadeaubonnen Doneren aan Goede Doelen Tips! (Foto Goede Doelen Logo’s: Unicef, Ronald McDonald Kinderfonds, Kika, Right To Play, Cruijf Foundation, Nederlandse Hartstichting, Pink Ribbon, Natuurmonumenten, Cliniclowns & De Zonnebloem)

Ongebruikte Cadeaubonnen Doneren

Wat doet u met ongebruikte cadeaubonnen, cadeaukaarten en tegoedbonnen? Doneer ze gratis aan een goed doel, voelt goed en doet goed!

Vele hulporganisaties zijn dolblij met een donatie in de vorm van een cadeaubon en bij u ligt de bon maar rond te slingeren in de keukenlade. Het geld kunnen de goede doelen goed gebruiken om bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek te verrichten of om als ouders dicht bij een ziek kind te kunnen zijn.

VVV Cadeaubon voor Goede Doelen

Om een goed doel te steunen kan de VVV cadeaubon bij veel hulporganisaties ingeleverd worden.

Je kunt de VVV bon doneren door deze op te sturen naar de betreffende organisatie. De VVV cadeaubon heeft een lijst op haar website staan. Van o.a. KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland, Clini Clowns, Nederlandse Hartstichting, De Zonnebloem, Ronald McDonald Kinderfonds, Unicef tot de Koninklijke Hondenbescherming, Als er een antwoordnummer gebruikt kan worden, hoeft er zelfs geen postzegel op.

Een Pluim voor Goede Doelen

De belevenisbon Pluim kent 11 verschillende kleuren Pluimen die elk een andere waarde heeft.

Het leuke aan een gekregen Pluim is dat je de cadeaubon kunt besteden door een keuze te maken uit veel verschillende belevenissen. Zo ook een donatie aan een goed doel als bijvoorbeeld Make A Wish, KiKa, en de Roparun. Soms is er een belevenis of cadeau gekoppeld aan de donatie als een rondleiding op het AAP terrein van Stichting AAP of bezoek aan Ecomare. MEER...

Restwaarde Wellnessbon naar Goede Doel

Heeft u net een heerlijke wellness en beautydag geboekt met de Wellnessbon die u heeft gekregen, biedt Wellnessbon u de mogelijkheid om het eventuele restbedrag te schenken aan uw favoriete goede doel of te verdelen over meerdere goede doelen.

Bepaal zelf het bedrag dat u wilt doneren aan bijvoorbeeld War Child en Unicef. Goed geregeld van Wellnessbon: Als dat geen goed gevoel geeft! MEER...

FAIRyGOOD Cadeaubonnen

Met het geven van een FAIRyGOOD cadeaubon geef je een stukje duurzaam leven.

De ontvanger kan kiezen uit vele mooie cadeau artikelen en woonaccessoires gemaakt in ontwikkelingslanden. FAIRyGOOD werkt samen met Fair Trade hulporganisaties en bedrijven in kleinschalige projecten om door middel van eerlijke handel de zelfredzaamheid van deze gemeenschappen in ontwikkelingslanden te vergroten. MEER...

Airmiles Goede Doel Doneren

Nu u toch goed bezig bent, kijk eens naar de mogelijkheid om uw Airmiles gratis te doneren aan 1 of meerdere goede doelen.

U kunt al uw Airmiles sparen voor een goed doel, maar ook eenmalig doneren. Voor iedere 1000 Airmiles die u geeft, ontvangt het goede doel € 5,-. Airmiles ondersteunt o.a. War Child, Nationaal Kinderhulp en Solidaridad.

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!