A+ A A-

Blendle

Blendle Cadeaukaart Idee?! Verras met de Keuze uit Duizenden Artikelen uit Kranten en Tijdschriften, Zonder een Abonnement. Bestel HIER Direct uw Blendle Tegoed Cadeau Vanaf 10,- euro  Digitale Blendle Tegoed Online Bestellen...het Lezen Cadeau voor Iedereen

Blendle Tegoed, de leukste tegoedbon voor kranten & tijdschriften artikelen – het lezen cadeau voor iedereen!
Met het Blendle Tegoed cadeau kan de gelukkige ontvanger onbeperkt bladeren door meer dan 150 kranten en tijdschriften en betaalt alleen de artikelen, die hij of zij echt leest. Met Blendle buitengewoon veel leesplezier!

“ Blendle Cadeaukaart Idee?! Verras met de Keuze uit Duizenden Artikelen uit Kranten en Tijdschriften, Zonder een Abonnement. Bestel HIER Direct uw Blendle Tegoed Cadeau Vanaf 10,- euro

 

Bestellen & Verzenden

 Blendle Tegoed Bedragen, Waarde & Tegoed Online Bestellen... Blendle Tegoed bedragen: vanaf € 5,- tot € 50,-
 Blendle Cadeau HIER Bestellen, Verzending Direct per Email... Verzendkosten digitaal: Gratis
Verzending digitaal: binnen paar minuten zit de code in de mailbox van jezelf of de gelukkige ontvanger. Op een andere gewenste datum laten openen door de ontvanger mogelijk.

Bezoek HEMA Website voor Blendle Tegoed

 

Meer info

Blendle, de kranten en tijdschriften kiosk bij je thuis! Met het geven van een Blendle tegoed als cadeau kan de gelukkige losse artikelen kopen uit meer dan 150 kranten en tijdschriften. Geen abonnementen, maar artikelen die de nieuwsgierige lezer kan kiezen uit de vele favoriete kranten en bladen. Van dagbladen, opiniebladen, hobby tijdschriften tot mannen en vrouwen bladen, er is voor ieder wat wils!

Een greep uit de vele kranten en tijdschriften waar u artikelen uit kunt lezen: De Volkskrant, NRC, Trouw, AD, De Telegraaf, HP de Tijd, Vrij Nederland, Volkskrant Magazine, Nieuwe Revu, Psychologie, Panorama, Voetbal International, Men’s Health, Esquire, Autovisie, Autoweek Linda, l’Homo, Runner’s, Golfers, Viva, Quest, Cosmopolitan, Glamour, Elle, Voque, Quote, Privé, Kijk, Story, Viva, Margriet, Grazia, Jan, Yoga, vtwonen, Beau Monde. Internationaal: Time, The Washington Post, Newsweek, The New York Times, The Wall Street Journal, Humo etc.

Informatie: De digitale Blendle Tegoed cadeaubon is onbeperkt geldig. Het Blendle cadeau geldt niet voor papieren kranten en tijdschriften. Om de code te gebruiken heb je geen Blendle-account nodig, maar je dient wél de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Voordeel Blendle tegoed: Je zit niet vast aan een abonnement en geen rekeningen achteraf. Lees de Blendle artikelen op PC, desktop, tablet en smartphone.

Blendle Tegoed is de verrassing voor de leesfan van jong en oud, van kinderen, opa en oma, vader en moeder tot vriend en vriendin en een fijne collega en buurman of vrouw. Gewoon om te bedanken, beterschap wensen, of feliciteren met een verjaardag, nieuwe baan en woning. En met de feestdagen is de digitale Blendle e-giftcard een sfeervol cadeau voor Sinterklaas en Kerst.

Last Minute

Digitale Blendle Cadeaukaart: perfect last minute cadeau voor als je vandaag naar een feestje of verjaardag gaat van een gepassioneerd lezer van kranten en tijdschriften. Informatie: na bestelling en betaling krijg jij of de gelukkige ontvanger binnen een paar minuten een code via de email.

Je kunt deze digitale Blendle Tegoed cadeau volop personaliseren om er een passend en sfeervol cadeau van te maken. 

Personaliseer

Persoonlijk Blendle Tegoed cadeau geven: Dit last minute cadeau voor iedereen die van actualiteit en lezen houdt, kun je helemaal digitaal personaliseren en feestelijk verpakken.

Kies een thema als ‘Gefeliciteerd’ voor een verjaardag, pensioen, beterschap of jubileum ‘Veel liefs’ als bedankje, romantisch ‘Verliefd maar ook blanco voor ieder gewenst moment. Maak je verpakking: schrijf een eigen tekst voor op het label. Kies uit 10 soorten cadeaupapier en 5 kleuren voor de strik. Voeg een persoonlijk bericht toe en een gezellig muziekje. Ook een foto kun je uploaden, bekijk de preview en verstuur de digitale Blendle Tegoedbon per email naar de gelukkige ontvanger.

 

CadeaukaartIdee.nl Inspiratie

Cadeau inspiratie?! Cadeaukaartidee.nl is dé online webwinkel voor originele cadeaukaarten, giftcards en heel veel cadeaubonnen.
Selecteer uw favoriete cadeaubon op merk voor hem of haar, snel nodig: last minute, op interesse gebied of gelegenheid! Een cadeaukaart, ook wel giftcard is een cadeaubon op pasje formaat. Kijk voor verschillende kadobon waardes, feestelijke cadeauverpakking, personaliseren en saldo checken bij de betreffende cadeaukaart. Laat de cadeaubon bij de ontvanger bezorgen of geef hem zelf direct!